Бесплатна испорака за нарачки над 1000 ден!
Live what you love

320.00 ден

Live what you love

320.00 ден

LeArt Б6 Нотес, рачна изработка, квалитетна хартија. Планирајте, пишувајте, цртајте, забавувајте се.

Б6 големина (115 x 160 мм)

70 листа, 140 страници, тврда корица, поврзано со метална спирала

Category: