Бесплатна испорака за нарачки над 1000 ден!
Happy Valentines day

320.00 ден

Happy Valentines day

320.00 ден

LeArt Б6 Нотес, рачна изработка, квалитетна хартија. Планирајте, пишувајте, цртајте, забавувајте се.

Б6 големина (115 x 160 мм)

70 листа, 140 страници, тврда корица, поврзано со метална спирала

Category: