Бесплатна испорака за нарачки над 1000 ден!

За нас

Печатарската куќа Летра Дизајн е основана во 1992 година.

Почнува со работа во навистина тежок период, но мотивацијата и инвентивноста на раководните луѓе, допринесоа приказната за Летра да трае повеќе од две децении.

Денес, Летра Дизајн претставува носител на креативните и иновативните идеи во Охрид, Македонија и пошироко.

Оригиналниот графички дизајн, обработката на фотографии и дигиталниот печат се едни од многуте нешта што ја прават Летра Дизајн сигурен избор за Вашите потреби.

Почитувани, современиот начин на купување Ви го претставуваме на нашата веб страница www.letra.com.mk, Emma’s Gift Shop, преку креативната LeArt колекција на производи кои можат да бидат ваши со само еден клик.

Креираме убави нешта! ПРОВЕРЕНО Е!