Бесплатна испорака за нарачки над 1000 ден!
Every moment i spend with you

320.00 ден

Every moment i spend with you

320.00 ден

LeArt Б6 Нотес, рачна изработка, квалитетна хартија. Планирајте, пишувајте, цртајте, забавувајте се.

Б6 големина (115 x 160 мм)

70 листа, 140 страници, тврда корица, поврзано со метална спирала

Category: