Бесплатна испорака за нарачки над 1000 ден!
Zodiac signs

400.00 ден

Zodiac signs

400.00 ден

LeArt A5 Нотес, рачна изработка, квалитетна хартија.

Планирајте, пишувајте, цртајте, забавувајте се.

A5 големина (145 x 210мм)

70 листа, 140 страници, тврда корица, поврзано со метална спирала

Category: