Бесплатна испорака за нарачки над 1000 ден!
Coffee and lashes

400.00 ден

Coffee and lashes

400.00 ден

LeArt A5 Нотес, рачна изработка, квалитетна хартија.

Планирајте, пишувајте, цртајте, забавувајте се.

A5 големина (145 x 210мм)

70 листа, 140 страници, тврда корица, поврзано со метална спирала

Category: