Бесплатна испорака за нарачки над 1000 ден!
Разбуди се

150.00 ден

Разбуди се

 

150.00 ден

LeArt Хартиена кеса со дршка, рачна изработка, квалитетна и цврста хартија, подарувајте со стил.

Големина 170 х 240 х 70 мм

Пластифицирана, со дупло дно и прикладна дршка