Бесплатна испорака за нарачки над 1000 ден!
Зодијак кутија со 12 подметачи

450.00 ден

Зодијак кутија со 12 подметачи

450.00 ден

LeArt Зодијак кутија со подметачи за чаши со сите хороскопски знаци, рачно изработена од квалитетна хартија, тврда обвивка, пластифицирани подметачи, прикладен подарок за целото ваше друштво.

Големина на кутија 100 х 100 х 35 мм